fbpx
Random prin viata

Sa facem cunostiinta

Life-Is-Short

Cum ma cheama, cine sunt sau cu ce ma ocup nu e relevant.

Iata ce ar trebui sa stiti despre mine:

Am 30 de ani si traiesc in fiecare zi ca si cum as avea 15.

Cred ca atunci cand uiti cum sa fii copil si fara frica, atunci cand te pierzi in problemele cotidiane, atunci cand nu simti adrenalina, iubirea profunda, durerea sfasietoare, dezamagirea amara ca fierea, de ce mai traiesti?

Atunci cand nu incalci nicio regula, atunci cand tot ceea ce faci nu e nici imoral, nici ilegal si nici nu ingrasa, atunci cand nu simti ca te prabusesti, atunci cand nu tipi pana ramai fara voce, atunci cand nu te certi, atunci cand nu bei, nu fumezi, nu faci nimic nebunesc si duci o viata plata…iti zic eu, traiesti degeaba!

Varsta e doar o cifra si atat. Starea de spirit, vibe-ul tau, felul in care iti intretii mintea, sufletul si corpul, asta conteaza de fapt.

Fac yoga, ascult muzica psychedelica, salvez animale. Nu dau doi bani pe oamenii egoisti, egocentrici si pe cei pe care nu te poti baza. Am pretentia sa primesc cel putin atat cat ofer intr-o relatie, fie ea de orice tip. Si pentru ca ofer tot, nu accept mai putin decat tot. Ma daruiesc total pentru ceea ce imi place si pentru oamenii mei.

Cred ca descrierea asta e suficienta, o sa ma mai cunoasteti pe parcurs. Pai, ce caut eu de fapt aici?

O sa vorbesc despre viata, despre idei si puncte de vedere, despre hobby-uri, tipologii de oameni, iubire, prietenie si multe altele, pentru oricui i se pare ca merita sa ma citeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *