fbpx
Random prin viata

Realitate

Crezi că nimeni niciodată nu va avea puterea să te calce în picioare? Că nu ești bătaia de joc a nimănui?

Așteaptă numai sa te îmbolnăvești, și vei fi tăvălit prin noroi de un medic, o asistenta, o infirmiera sau o femeie de serviciu.

Daca ești bolnav, ești bătaia de joc a unui personaj din cele de mai sus, sau a tuturor.

Cum? Uite asa:

– fac ceva in timpul tău. Programul medicului incepe la 12, el ajunge la 4, iar tu aștepți 4 ore pe un scaun incomod, ceva dureri sau stare nașpa, că na, de bolnav te-ai dus acolo.

-isi bat joc de sănătatea ta. A ajuns după 4 ore și îl așteaptă 30 de pacienți pe care trebuie să îi consulte in cele 3 ore rămase. Crezi că poate să acorde fiecărui pacient timpul necesar pentru o consultație corecta?

-pe patul tau și pe muzica ta. Pretind a fi cel puțin zei, dar fara bunătatea și empatia unuia. Nu îți vor vorbi ca unui om și nu le poți vorbi că unui om, pentru că ei se cred superiori. Și toate astea pe banii tai. Fie că te duci la privat sau la stat, tot banii tai sunt la mijloc.

– vor sa stoarcă și mai multi bani de la tine. Hai că știi, sigur și medicul tau te-a chemat la cabinetul lui particular, pentru investigații amănunțite. Daca ai fost fraier și te-ai dus, ți-a dat o gaura in buget de câteva sute de lei bune. Te simți mult mai bine, nu-i așa?

-infect. Sa mai vorbesc despre cat sunt de jegoase spitalele din România? Dar bine că facem biserici și catedrale, sigur ne vor vindeca de cancer, diabet, sida, tbc și altele.

Am întâlnit de-a lungul vieții medici minunați, care nu au uitat sa fie oameni: corecți, empatici și foarte buni profesional. Însă sunt prea putini, iar majoritatea sunt că cei de mai sus.

Cat despre mine, sunt bine, sănătoasă fizic, iar mintal nu o sa mă caut vreodată :).

Atât am avut de spun, până data viitoare stay chill și aveți grijă de sănătatea voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *