fbpx
Random prin viata

De ce barbatii urasc persoanele gay

Cand e vorba despre gay, mult mai mult hate isi iau barbatii gay decat femeile. Iar dintre cei care urasc vehement persoanele gay, cei mai multi sunt tot barbati.

istock-520801128Femeile ii accepta sau nu ii acepta, li se pare normal sau nu, dar nu am vazut femei purtand razboaie de ura contra comunitatii LGBT+

Barbatii sunt cei care pun la zid persoanele gay si care ar vrea ca ele sa dispara. Intrebarea logica este: de ce? De ce te intereseaza ce face un om in dormitorul lui, cum si cu cine?

Pai, sa va spun de ce:

Ca femeie, atunci cand iesi pe strada, ai undeva intre 1% si 50% sanse sa se ia cineva de tine. In functie de partea din zi/noapte la care iesi, zona in care locuiesti, felul in care arati si cat noroc ai, in general in viata, sansele ca cineva sa se ia de tine difera.

Si, cand spun „cineva”, vreau de fapt sa spun „unul sau mai multi barbati”.

De la inofensivul „ce faci, papuse”, la pasiv-agresivul „fa, te f*ti?”, la agresivul pipait in tramvai/autobuz, nu cred ca exista femeie pe lumea asta care sa nu fi avut parte de vreun fel de agresiune cu tenta sexuala.

Ca femei, atunci cand iesim pe strada, avem bine intiparite in minte vorbele mamei:”nu vorbi cu straini”, „nu te urca in lift cu straini”, „nu merge seara pe strazi laturalnice si prost luminate”, „nu accepta cadouri de la straini”, etc.

Si cand spun „straini”,  vreau sa spun „barbati”. Ca femei, traim toata viata cu teama.

Teama e buna. Teama te face sa iutesti pasul, sa ajungi mai repede acasa. Teama te face sa porti in geanta spray paralizant. Teama te face sa decizi sa pleci acasa, atunci cand esti in club si lumea a inceput sa se imbete si sa o ia razna. Teama te face sa nu accepti o bautura de la un barbat, intr-un bar. Teama te ajuta sa supravietuiesti.

201119-funny-gay-quote-2-picture-quote-1Barbatii, pe de alta parte, nu au trebuit sa traiasca in teama. Au fost si ei invatati, poate, in copilarie, sa nu accepte dulciuri de la straini, dar nu s-a batut moneda pe asta.

Motivul pentru care barbatii nu suporta barbatii gay, nu este ca ii intereseaza neaparat ce fac acei barbati in dormitorul lor.

Motivul pentru care barbatii nu suporta barbatii gay, este pentru ca sunt ingroziti de faptul ca intr-o seara, pe o alee intunecata, o sa ii prinda un barbat gay, o sa le dea pantalonii jos si o sa-i f*ta in c*r.

Pentru ca, vedeti voi, barbatii nu stiu cum este sa traiesti cu teama. Dar incep sa afle.

Dragi barbati heterosexuali, eu nu cred ca aveti de ce sa va faceti griji. In cazul in care cautati sa aratati cu degetul catre persoane capabile de astfel de acte, priviti in propria ograda heterosexuala.

Acestea fiind spuse, urati mai putin, judecati mai putin, asupriti mai putin.

Eu atat am avut de zis, pana data viitoare, stay chill and…peace!

1874_0

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *