fbpx
experimente

Experiment- cheltuieli zilnice- Ziua 2

Dragilor, e o noua zi, deci tinem din nou jurnal de cheltuieli!

Experiment- cheltuieli zilnice- Ziua 2

Azi-dimineata mi-am luat un chefir, pentru ca uitasem sa imi iau ieri de la Mega (sunt foarte organizata, stiu) si un pachet de tigari. Pentru ca eram adormita, am aruncat bonul si nu mai stiu cat au costat, dar cred ca in jur de 20 lei.

La pranz am mancat din ce mi-am adus de acasa, ca un copil cuminte. 🙂

Dupa munca, am trecut pe la Pet Shop, acest abis al banilor care nu se mai intorc. Am dat 20 lei pe picaturi pentru deparazitare externa si 6 lei pe un nou castron pentru mancare. Cel vechi era prea usor si se plimba cu el prin casa, aducandu-mi-l in pat, cand ii era foame, asa ca am zis sa ii iau unul mai greu, poate nu mai reuseste sa il ridice. Total: 26 lei

Din nou, din obisnuinta, am aruncat bonul.

Am mai luat si trei ape de la Mega (din nou, multumiri speciale catre ApaNova!). Bon? Nici macar nu l-am luat. Dar au fost 6 lei.

La cina, am comis-o monumental, pe doua planuri: am cheltuit si mai multi bani decat era cazul, dat fiind ca am frigiderul plin cu mancare, am si incalcat dieta pe care o incepusem ieri. (ambition level- zero)

Mai exact, m-au vrajit astia de la Glovo cu taxa lor de livrare de 1.99 lei- pentru tine, doar pentru tine!– si mi-am comandat un sandvis de la Subway si un fursec, care au costat impreuna 15.40 lei.

Da, stiu, pe bon am doar 13.40, ca de ce sa factureze ei si transportul?

Am comandat si pentru nepotelul meu, care era in vizita, niste pachetele de primavara de la Chopstix, pentru ca el nu a vrut Subway („yacks, bleah, nu imi place!”) Nu, nu il invat eu sa manance nesanatos, stia dinainte. Au fost 33 lei (cu tot cu spaga, ca suntem neam de spagari, csf, ncsf)

Si ce credeti, ca m-a lasat sa imi savurez sandvisul in liniste, in timp ce el isi manca pachetelele? Ei bine….nu! A mancat si jumatate din sandvisul meu. :)) M-a luat mai intai cu „ce bine miroase!”, apoi cu „parca as gusta putin, stii cum imi zici tu mereu sa incerc chestii noi?”. Da, stiu, dar eu ma refeream la FRUCTE, din care nu vrei sa gusti never ever! Da, ma rog, si pana la urma a ajuns la „hai, da-mi si mie jumatate, ca e bun!”

Balanta zilei: 100.4 lei

Hai, ca am comis-o si azi! Maine e o noua zi! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *