fbpx
experimente

Experiment- cheltuieli zilnice- Ziua 3

Dragilor, continui acest experiment prin a va prezenta pe ce prostii am dat banii.

Asadar, Experiment- cheltuieli zilnice- Ziua 3:

Azi a fost una din zilele alea in care nu ai chef sa te dai jos din pat, sa nu mai zic sa iesi din casa. Dar am iesit din casa, nu o data, nu de doua sau trei, ci de patru ori.

Prima data, am plimbat cainele. Apoi, mi-am luat tigari si apa. M-am gandit sa imi iau un cartus de tigari, sa stiu o treaba. Si doua sticle de apa, ca mai multe nu prea pot sa car si inca imi e frica sa beau apa de la chiuveta.

A, da…mi-am luat si ceva dulce. Uitasem. 🙂

Total: 186.88 lei

Sincer, ma bate gandul sa fac un contract cu o firma din aia care iti livreaza bidoane de 10 L si aparat acasa. A, si am mai luat un pomelo, pentru maica-mea, ca eu cu fructele sunt cam certata. Mai mananc din cand in cand maracini. 🙂

La a treia iesire, am plimbat iar cainele. Iar la a patra, am fost sa imi iau chipsuri si pepsi. Mai stiti cand va spuneam ca tin dieta? Ei bine, nu mai tin. Poate de maine.

Pentru ca uneori, tristetea, anxietatea si stresul se trateaza cu chipsuri si pepsi. Si inghetata, multa inghetata. Am 3 casolete in congelator, de trei feluri diferite. Nu am mancat din ele in ultimele zile, pentru ca #dieta. Intrebati-ma maine daca le mai am.

Total: 14.56 lei

Astea au fost cheltuielile.

Balanta zilei: 201.44 lei

Nu stiu cum pisici am facut, dar iar am depasit suta. Daca maine nu mai postez, inseamna ca nu am cumparat nimic, m-am inchis in casa si am halit tot frigiderul.

Weekend placut in continuare!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *