fbpx
Random prin viata

Nu inteleg rostul WC-urilor separate pentru femei si barbati

Dragilor, la mine la munca exista o regula stricta…aproape sacra: daca esti baiat, nu ai ce cauta in WC-ul fetelor!

Iar regula asta nu e instaurata sau sustinuta de noi, fetele, in principal, ci de sefu’. Daca esti baiat si ai intrat in baia fetelor, ai dat de dracu! Direct sedinta cu sefu’. Si sefu’ te vede, ca sefu’ are camere instalate peste tot. Mai putin in baie. Sper.

Dar eu nu inteleg rostul WC-urilor separate pentru femei si barbati

Acum ceva timp, au venit niste tipi de la o alta firma la noi o zi, sa le facem training pe niste produse. Si unul dintre ei a comis aroganta de a intra in baia fetelor. Moooma, saracul, ce terfeleala si-a luat!

Acum…baia fetelor e la etajul 1, unde avem toti birourile. Baia baietilor, este la etajul 2, unde sunt salile de conferinte si bucataria. Daca te taie grav, eu inteleg dorinta de a merge la baia fetelor.

De-a lungul timpului, am tot dat de baieti in baia fetelor, prin restaurante, cluburi, etc. Unii s-au scuzat, altii au plecat capul si au tulit-o rapid de acolo. Dar pe cuvant ca nu m-a deranjat. Si eu la randul meu am intrat de mai multe ori in viata in baia baietilor, atunci cand faceam pe mine si la fete era coada (in bai normale, nu din alea cu pisoar).

Deci, pe cuvant ca nu inteleg. Care e faza?

Singura chestie la care ma pot gandi, este ca baietii ar fi mai….nu vreau sa zic nesimtiti, dar intelegeti voi. Delasatori, sa zicem. Dar am vazut fete imputite la fel de des pe cat am vazut baieti super curati, asa ca nu m-as grabi sa pun etichete.

La alt motiv nu ma pot gandi, oricat mi-as stoarce creierii.

Lamuriti-ma si pe mine, daca puteti: care e rostul WC-urilor separate pentru femei si barbati?

Un comentariu

  • C.T.

    Cred că pur și simplu au rămas la niște principii antice. Și eu am văzut băi de fete în care parcă intrase un elefant după ce se tăvălise prin noroi, deci alt motiv nu aș vedea:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *