fbpx
filme&stuff

Ce filme mai vedem? ~Miss Bala~

Dragilor, am fost zilele trecute la film. Nu, nu la Avengers, ci la Miss Bala.

Despre ce e vorba in film:

sursa foto: intercomfilm

In introducere, ne este prezentata Gloria, make-up artist al vedetelor de la Hollywood. Actiunea incepe cand se se duce in Tijuana, pentru a o ajuta pe prietena ei cea mai buna, Suzu, care participa la un concurs de frumusete: Miss Bala.

Suzu si Gloria merg intr-un club, pentru ca Suzu sa se dea bine pe langa seful politiei din Tijuana, care are influenta asupra concursului. Insa in club, ele sunt prinse intr-un schimb de focuri, iar Suzu dispare fara urma.

Gloria incepe sa o caute si pare dispusa sa faca orice pentru a o gasi, dar…oare chiar ar face orice?

Avem in film doua tipologii de personaje principale:

Pe de o parte, este baiatul rau, care poate nu e atat de rau, pentru ca are sensibilitatile lui, dar de fapt e rau, dar e atat de buuuun, if you know what I mean. 🙂

Pe de alta parte, este femeia puternica, cea care nu se sperie foarte usor si nu se da inlaturi de la provocari.

Impreuna alcatuiesc un duo imprevizibil, care te poarta intr-un roller coaster de actiuni si decizii la care nu te astepti.

Actiunea se imbratiseaza cu momentele profunde, usor sentimentale, astfel incat filmul impaca si genul cinefilului indragostit de actiune, impuscaturi si explozii, si pe cel care cauta intelesuri mai profunde intr-un film.

Mie mi-a placut si vi-l recomand.

Ce filme mai vedem? ~Miss Bala~

Filmul este distribuit de InterComFilm si eu l-am vazut in Cinema City (Afi), dar ruleaza si in Cine Globe Titan , Grand Cinema & More , Happy Cinema, Hollywood Multiplex , Cinema City Cotroceni VIP, Cinema City Mega Mall, Cinema City ParkLake, Cinema City ParkLake VIP si Cinema City Sun Plaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *