fbpx
Random prin viata

Leapșa muzicală – muzică neconvențională

Dragilor, am primit o leapsa draguta de la Almona:

 

  1. Postați o piesă muzicală care să nu facă parte din ceea ce numim în mod comun muzică și ascultăm de obicei la radio sau prin alte părți. Adică, să nu se încadreze nici la muzică ușoară românească, nici la muzică ușoară străină, nici la muzică populară românească, nici la muzică populară străină, nici la muzică clasică, nici la jazz, nici la rock, nici la house, nici la pop, nici manea să nu fie etc. O muzică non-standard, care v-a plăcut și pe care o recomandați și altora.
  2. Dați leapșa mai departe la exact 3 bloggeri, pe care va trebui să-i menționați explicit, prin nume sau pseudonim. Deci fără „această leapșă poate fi preluată de X, Y, Z și de toți cei care mai doresc”, indiferent cât de mulți ar fi cei care mai doresc sau cei care vă citesc, indiferent cât de mult s-ar supăra unii că i-ați ales sau că nu i-ați ales, trebuie să alegeți în mod clar și explicit.

Leapșa muzicală – muzică neconvențională

Singura muzica mai neconventionala pe care o ascult este cea indie. Desi indie e mai nou un gen de muzica (nu stiu daca e recunoscut oficial, nu ma pricep), o sa ma refer la un anumit canal de YouTube care se numeste alexrainbirdMusic.

Muzica lor (sunt un tip si o tipa, din cate am vazut pe Insta) are influente pop, rock si folk si e perfecta atat pentru dimineti somnoroase, cat si pentru momentele cand lucrezi sau inveti si nu vrei sa fii distras.

Asta a fost preferata lunii decembrie:

Si asta e preferata lunii ianuarie:

Leapșa muzicală – muzică neconvențională merge la:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *