fbpx

Concurs

Concursul s-a anulat. Vor veni altele, la un moment dat.

Ce puteti castiga:

  • o bluzita simpatica
  • cartea „Sapte zile pentru o eternitate” de Marc Levy

Bluzita este noua, cu eticheta. Mi-am comandat-o de pe answear pentru mine si imi este mare (marimea M).

Ce trebuie sa faceti pentru a participa:

E simplu: sa lasati comentarii la articole. Mai multe comentarii inseamna mai multe sanse de castig. Practic, eu voi contoriza fiecare comentariu din perioada in care se desfasoara concursul, iar la final voi extrage un castigator printr-o modalitate oldschool, cu biletele intr-un bol. ( o sa va pun un video cu extragerea, la momentul potrivit)

Pentru a va inscrie va rog sa lasati un comentariu si aici, cu „particip” sau ceva, ca sa imi fie mai usor sa le contorizez.

Daca o persoana a lasat, sa zicem, 10 comentarii, vor fi 10 biletele cu numele ei in bol, iar daca alta a lasat 20, vor fi 20 de biletele.

Daca o persoana lasa mai multe comentarii la acelasi articol, se va lua in calcul doar unul din ele. Pentru a avea mai multe intrari in concurs, este nevoie sa lasati comentarii la articole diferite.

Dar…ce sa scriu in comentariu?

La finalul fiecarui articol, de obicei pun cate o intrebare, deci puteti raspunde la ea, insa puteti scrie si altceva, care sa fie cat de cat legat de continutul articolului.

Acest concurs se desfasoara in perioada 24 ianuarie- 14 februarie si poate participa orice persoana cu domiciliul in Romania. Castigatorul va fi anuntat in perioada 14-17 februarie pe blog si pe pagina de Facebook, iar premiul va fi expediat prin Posta Romana, in maxim 7 zile.

Concursul poate fi prelungit, anulat sau amanat, daca nu se inscriu minim 10 participanti. So…da-i un share pe retelele de socializare, sa se duca vestea! 🙂