fbpx

Review comanda Aliexpress

Dragilor, pe la sfarsitul lunii ianuarie, am facut o comanda pe Aliexpress. Mi-am comandat o borseta, un ceas si o gentuta.

Asa aratau produsele pe site:

 

Conform informatiilor de pe site, ele ar fi trebuit sa ajunga in luna martie. Pana la sfarsitul lui martie ar fi trebuit sa le am pe toate. Spun „ar fi trebuit” pentru ca…

Pe la inceputul lui februarie, am primit e-mail de la Ali, ca borseta nu se poate livra. Cateva zile mai tarziu, aveam banii inapoi in cont. Bravo, Aliexpress!

Gentuta a ajuns pe la milocul lui martie. Si arata asa:

Este foarte mica, adica putin mai mare decat un portofel, e confectioonata dintr-un material foarte subtire si de proasta calitate, iar sistemul de prindere al baretei e de-a dreptul stupid. Mai exact, nu are niciun sistem de prindere, ci trebuie legata bareta de partile laterale are gentutei. Bine, asta e si vina mea, ca se vedea in poza de pe site cum e prinsa, dar nu am observat.

De fapt, am crezut ca lipseste ceva din colet, ca apoi sa ma uit din nou la poza de produs si sa constat cu dezamagire ca nu lipseste nimic.

Nu o pot folosi ca geanta, pentru ca nu incape mai nimic in ea, si oricum cred ca s-ar rupe de la prima utilizare, dupa cat de subtire e materialul. Am aruncat bareta si o folosesc pe post de portfard.

A fost foarte ieftina, mai exact 3$, ceea ce cred ca justifica oarecum calitatea….care calitate?

Review comanda Aliexpress

Acum, despre ceas.

Ceasul nu a ajuns niciodata. I-am scris sellerului de doua ori. Prima data, dragut asa, intreband daca va mai ajunge vreodata. A doua oara, a fost basically doar I WANT MY F*****G MONEY BACK!!

Niciun raspuns. Ceasul a costat tot vreo 3$, deci nu ma stresez foarte. Dar probabil o sa dau un e-mail direct catre Ali, ca pe seller se pare ca il doare in 14 ca nu mi-a ajuns mie produsul.

O sa mai fac comenzi pe Aliexpress? Cel mai probabil NU.

Daca totusi o sa ma razgandesc, voi alege tot produse ieftine sau foarte ieftine, ca daca raman iar si fara produs si cu bani luati, sa nu ma oftic prea tare.

Cam asta a fost Review comanda Aliexpress. Voi ce experinte aveti cu acest site/magazin/marketplace?